Els Mossos han disparat bales de foam contra alguns manifestants que participaven en l'acte per reivindicar la llibertat de Pablo Hasel a Barcelona i que els han llançat objectes, entre els quals pedres, i han cremat contenidors. Els fets han tingut lloc al carrer de Bosch, on els manifestants han arribat després de sortir de plaça Lesseps, i que fins a aquest moment havia tingut un caire festiu. La concentració es movia enmig de càntics i reivindicacions a favor de l'artista amb una pancarta al capdavant amb la inscripció 'Llibertat Pablo Hasel'. Quan han arribat al carrer Bosch, però, una desena d'agents impedia l'accés i alguns concentrats els han llançat objectes, entre els quals pedres. Els Mossos han respost amb les bales de foam.

A banda del llançament d'objectes, també ampolles de vidre, hi ha hagut almenys una desena de contenidors cremats en el marc d'una manifestació que ha concentrat 1.700 persones, segons l'Ajuntament de Barcelona.

Enfrontaments també a Girona

Igual que a Barcelona, a Girona s'han viscut moments de tensió durant la manifestació que ha congregat 5.000 persones en suport al raper Pablo Hasél. La protesta ha començat a la plaça 1 d'Octubre i, des d'allà, els manifestants han anat fins a la Delegació del Govern (on han llegit un manifest) i l'edifici dels Jutjats. Aquí, alguns d'ells han llançat objectes i un petard contra les furgones dels antiavalots. Allà on la tensió ha acabat esclatant, però, ha estat davant la Subdelegació de l'Estat. Els manifestants han llançat pedres i petards contra l'ARRO i la Brimo que custodiaven l'edifici, han desplaçat tanques i han acabat tirant-los pedres, vidres i escombraries (que han tret d'uns contenidors que han bolcat). La policia respon amb salves i bales de foam.

Més de 2.000 persones es manifesten pel centre de Lleida

Més de 2.000 persones, 1.400 segons la Guàrdia Urbana, es manifesten pel centre de Lleida des de les set de la tarda per reclamar la llibertat del cantant de rap Pablo Hasel. La manifestació ha sortit de la plaça de la Catedral, on s'ha posat un rap de l'artista lleidatà per un megàfon abans que la gent comencés a caminar. Els concentrats han recorregut l'eix comercial i han fet parades en diversos indrets, la primera de les quals davant la seu del PSC. Allà han cridat "PSOE i Podem, repressors" i han llançat ous i alguna pedra de petites dimensions a la façana, tot i que bona part han anat a parar a una furgoneta dels Mossos. Després han parat davant la Paeria i davant la seu del PP, on s'han sentit crits de "feixistes". La manifestació està encapçalada per un cartell en què es pot llegir 'Pablo Hasel, amnistia total'. Durant tot el recorregut els manifestants criden consignes com 'Pablo Hasel, llibertat' o 'Pablo, company, estem al teu costat'.