Un avió que es va enlairar dissabte a la nit de la ciutat nord-americana de Denver amb destinació a Honolulu, a Hawaii, va haver d'aterrar d'emergència després de tenir problemes amb un dels motors de la nau, parts del qual van caure sobre un suburbi de la capital de l'estat de Colorado.

La nau, un Boeing 777-200 operat per United Airlines, va retornar a l'aeroport internacional de Denver i va aterrar de «forma segura, després d'experimentar una avaria en el motor dret poc després d'enlairar-se», va explicar en un comunicat l'Administració Federal d'Aviació (FAA). Les autoritats no van informar sobre ferits o lesionats arran de l'emergència.

La Junta Nacional de Seguretat en el Transport s'encarregarà de la investigació i d'actualitzar els informes sobre aquest fet. La Policia de Broomfield, una ciutat que forma part de l'àrea metropolitana de Denver, va publicar al seu compte de Twitter que un avió estava sobrevolant l'àrea per problemes en el motor i que n'ha-vien caigut trossos sobre diverses zones de la ciutat.

En una sèrie de missatges, la policia va demanar als residents que no toquessin o moguessin els trossos que es van desprendre de l'avió i va convidar els residents a informar les autoritats sobre les parts que trobessin a casa seva. A l'hora de tancar aquesta edició, l'aerolínia no havia informat sobre el nombre de passatgers i tripulants que viatjaven a l'aeronau.