La Delegació del Govern central a Madrid prohibirà totes les manifestacions del 8-M amb una previsió superior als 500 assistents, un criteri que prové de la Conselleria de Sanitat, per la qual cosa «rotundament no hi haurà» una gran protesta feminista a la ciutat, com les de l'any passat o altres anys precedents.

Així ho va indicar el delegat del Govern central, José Manuel Franco, en una entrevista a Onda Madrid que va recollir Europa Press. Per ara no s'ha prohibit cap de les protestes que s'han comunicat, cap de les que han convocat els partits, perquè són xicotetes i es comprometen a mantenir la distància. «Seguim el criteri de Sanitat rigorosament perquè hem d'ajudar a preservar la salut dels madrilenys», ha apuntat.

Per això, el representant del Govern central a Madrid va assenyalar que a les organitzacions que vulguin aplegar més persones al carrer el pròxim 8 de març els demanaran que reflexionin i que pensin «fórmules alternatives» per manifestar-se perquè aquesta «reivindicació no impliqui un atemptat contra la salut». Sobre la controvertida manifestació de l'any passat, Franco va dir que no es penedeix d'haver-la autoritzada.