Mentre la gent es va situant als seus seients -molts arriben amb l'entrada comprada per Internet però també hi ha una taquilla per als qui la vulguin adquirir in situ- un pallasso es passeja entre les fileres de cadires venent una joguina que roda i s'il·lumina. Són cadires folrades amb roba de color vermell. Hi ha una graderia superior i una d'inferior a peu de pista, amb un passadís entremig.

Una veu en off recorda que cal dur la mascareta posada tota l'estona i que els que han comprat crispetes o cotó de sucre s'ho han de menjar al seu seient. L'Aleix, el conductor de l'espectacle, recorda que Vekante va rebre el premi al Millor Espectacle de Carpa de Catalunya. No és estrany. Des dels números fins al maquillatge i el vestuari, que faria les delícies al director de cinema Tim Burton, tot al Circ Històric Raluy està cuidat al mínim detall.

La Lola, una noia de fer feines, obre l'espectacle amb el seu humor entremaliat i innocent. A partir d'aquí, Vekante, que vol dir despertar en esperanto, llueix malabars amb Mikhail Milla; corda aèria amb Jillian i Kimberley Giribaldi Raluy; un deliciós número de Rosa Raluy on juga amb la gravetat amb una ploma; equilibris en una escala de Steacy Garibaldi; màgia amb Kimmy Saylon. Després d'una pausa de deu minuts per anar al bar o al servei, continuen els malabars amb William Giribaldi; cordes xineses a càrrec de les seves dues filles; pallassos amb la trouppe José Michel, formada per una anglesa i dos asturians; una espectacular roda amb Valentino Didone i un espectacle aeri amb el Duo Melancolia, entre d'altres. Sonen Bruce Springsteen, El Fantasma de l'òpera i Coldplay, que acompanya en directe el bateria Jaume Vendrell. L'Aleix fa bromes sobre el president Carles Puigdemont; el director del Centre de Coordinació d'Emergències i Alertes Sanitàries, Fernando Simón, i la crema de contenidors a Barcelona. El circ de carpa de sempre en un moment històric com mai. El públic, pares i fills, aplaudeix tots els números. Una vegada acabat l'espectacle, els artistes els van a acomiadar a la sortida fent un passadís. La màgia del circ en estat pur.