04 de març de 2021
04.03.2021
Regió7

Rastrejadors demanden la Generalitat

03.03.2021 | 22:19
Rastrejadors demanden la Generalitat

Un grup de set treballadors que fins al 31 de gener desenvolupaven les tasques de rastrejadors covid-19 contractats per Ferroser han interposat una demanda judicial «davant la negativa de la Generalitat d'assumir la subrogació dels llocs de treball», segons va informar el Col·lectiu Ronda. Es tracta de treballadors que han quedat fora del servei, un cop la Generalitat el va internalitzar el febrer passat.

El Col·lectiu recorda que el contracte amb Ferroser, filial de Ferrovial, finalitzava el maig del 2021 i que Salut el va extingir «de forma prematura» el 31 de gener. Els empleats, que en la majoria dels casos formen part de la plataforma Scouts en lluita i van participar en una vaga, han reclamat la nul·litat dels acomiadaments.

La vaga es va convocar concretament per exigir el manteniment dels llocs de treball un cop Salut va externalitzar el servei de rastreig. El grup de demandants, assessorat per la IAC-CATAC i Col·lectiu Ronda, denuncien que la Generalitat ha incorregut en diferents incompliments d'ordre laboral a l'hora d'executar la ?finalització anticipada del contracte .

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
L'últim El més llegit