La Policia Nacional ha detingut a Manacor set joves -quatre homes i tres dones d'entre 20 i 30 anys- per retenir i torturar durant dos dies un home de 30 anys amb discapacitat intel·lectual, a qui van cosir els dits dels peus, van posar cola d'enganxar a la boca i van tatuar un penis a la cara. La investigació policial continua oberta per determinar amb exactitud com van passar els fets.

Segons les primeres informacions rebudes per la Policia, els fets haurien començat divendres passat, quan la víctima, un home de 30 anys amb una discapacitat intel·lectual, es va trobar amb un grup de joves a la plaça d'Espanya de Palma, i va accedir a acompanyar-los al domicili d'un d'ells, a Manacor.

L'home es va mantenir allà durant dos dies, pel que sembla retingut pel grup. Durant aquest temps va ser sotmès a diverses vexacions: el van cremar, li van cosir els dits dels peus, li van posar cola d'enganxar a la boca i li van tatuar dos penis a la cara.

Finalment, l'home va aconseguir sortir del domicili diumenge passat, i es va presentar acompanyat d'un familiar a dependències policials per denunciar els fets. La Policia va obrir una investigació i durant els dos dies següents ha detingut set persones que haurien participat en els fets.