11 de març de 2021
11.03.2021
Regió7

Sàmper inaugurarà dilluns un seminari sobre el model d'ordre públic de Catalunya

La jornada, organitzada pel Síndic de Greuges, també debatrà models de diversos països europeus i comptarà amb Trapero

11.03.2021 | 13:14
El conseller d'Interior en funcions, Miquel Sàmper, en una compareixença des del Departament d'Interior l'1 de març del 2021

El conseller d'Interior en funcions, Miquel Sàmper, inaugurarà dilluns vinent un seminari sobre el model d'ordre públic de Catalunya. La jornada, organitzada pel Síndic de Greuges, es dividirà al voltant de dues taules rodones: una sobre els models d'ordre públic en diversos països europeus i una segona sobre el model català.

La primera taula comptarà amb la participació del major dels Mossos Josep Lluís Trapero; Àngels Bosch, presidenta de l'Eurocop; Marie Anderson, ombudsman policial d'Irlanda del Nord; i Hugh Orde, exresponsable de la policia al Regne Unit. La segona taula comptarà amb representants de tots els grups parlamentaris en la XII legislatura i serà moderada per l'exdiputat Jaume Bosch. El Síndic Rafael Ribó clourà la jornada.

El Síndic de Greuges ha organitzat aquest seminari web amb ponents internacionals amb l'objectiu de "contribuir al debat sobre la necessitat de revisar o actualitzar el model d'ordre públic a Catalunya".

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook