12 de març de 2021
12.03.2021
Regió7

Renfe prohibeix travessar les vies als usuaris amb mobilitat reduïda tot i que les estacions no estiguin adaptades

Els proposa que baixin a la següent parada per agafar un tren en sentit contrari i baixar a l'andana on hi ha la sortida

12.03.2021 | 10:52
Renfe prohibeix travessar les vies als usuaris amb mobilitat reduïda tot i que les estacions no estiguin adaptades

Des d'aquest mes de març, Renfe, en compliment de la normativa, prohibeix que els usuaris amb mobilitat reduïda o els que van amb cotxets infantils travessin les vies per canviar d'andana tot i que no estiguin adaptades.

"Fins ara la llei deia que en estacions amb passos inferiors i superiors i una alta circulació de passatgers no es podien utilitzar els passos a nivell, ara, a més, diu que cal senyalitzar-los i tancar-los", explica el portaveu de Renfe, Antonio Carmona. Segons ha avançat RAC 1, l'alternativa que se'ls ofereix és que continuïn fins la propera estació adaptada per agafar un tren en sentit contrari i baixar a la seva per l'andana on hi ha la sortida. "Comporta més temps, però parlem de seguretat", afegeix Carmona.

Les estacions més afectades pel volum de passatgers són Molins de Rei, Sant Feliu de Llobregat i Mollet-Sant Fost, que no disposen d'ascensors.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
L'últim El més llegit