Christina Malley, de 80 anys i veïna d'Aberdeen (Escòcia), no es va presentar a la cita que tenia per rebre la vacuna de la covid-19. Per aquest motiu, el 25 de febrer passat, un grup d'infermeres es va desplaçar fins a casa seva per vacunar-la allà mateix. En arribar, la porta els la va obrir el marit, que els va dir que la senyora Christina no era a casa i que havia marxat a l'estranger. Les infermeres, però, van veure de lluny el cos sense vida de la dona i van telefonar a la policia.

Una patrulla es va personar a la casa i va confirmar que el cos era el de Christina Halley. Pel que sembla, la dona podria portar morta uns 12 anys. "Les investigacions dutes a terme ens fan pensar que Christina Malley podria haver mort fa més d'una dècada, possiblement fa 12 anys", han assegurat fonts policials recollides pel Daily Rècord. Aquest mitjà assenyala que en l'interrogatori, el marit de Malley va insistir que la seva dona estava de viatge.

Els veïns, per part seva, han declarat que no coneixien a Malley, que no sabien que allà hi vivia una dona. Age Scotland, una entitat dedicada a la protecció dels ancians, ha subratllat com de trista resulta aquesta situació. "Ens recorda que tots nosaltres tenim un important paper a jugar en la protecció dels més grans a les nostres comunitats", ha afirmat el seu responsable, Brian Sloan.