La Guàrdia Urbana de Badalona va denunciar diumenge a la nit Pol Lirola, futbolista del primer equip del Olympique de Marsella, per organitzar una festa il·legal en un habitatge de la localitat, en la qual van participar una trentena de persones, totes elles sancionades per saltar-se les restriccions de la covid-19.

Diumenge a la nit, la policia local va acudir a una casa de la urbanització Mas Ram, d'ús turístic, després que diversos veïns es queixessin del soroll passat l'horari del toc de queda.

En arribar, els inquilins es van negar a obrir la porta a la policia, per la qual cosa els agents van haver d'esperar fins que els va atorgar l'autorització el propietari de l'immoble.

Segons fonts policials, una vegada a l'interior, la Guàrdia Urbana va denunciar 33 persones per incomplir la normativa sanitària de la covid-19, entre les quals un jugador del Marsella, i als tres organitzadors -entre els quals hi hauria un altre futbolista del mateix equip- també per un delicte de desobediència greu a agents de l'autoritat.

D'altra banda, la Policia Municipal va denunciar a Sabadell mitja dotzena de persones que aquest cap de setmana van participar en dues festes il·legals a la població.