31 de març de 2021
31.03.2021
Regió7

El BOE publica els nomenaments de Calviño i Díaz com a vicepresidentes segona i tercera

El lloc d'Iglesias en el Ministeri de Drets Socials i Agenda 2030 l'ocuparà Ione Belarra

31.03.2021 | 09:14
El president del govern espanyol, Pedro Sánchez amb les quatre vicepresidentes (Carmen Calvo, Nadia Calviño, Yolanda Díaz i Teresa Ribera) al Palau de la Moncloa, el 30 de març de 2021

El Butlletí Oficial de l'Estat (BOE) d'aquest dimecres recull el cessament de Pablo Iglesias com a vicepresident segon del govern espanyol i ministre de Drets Socials i Agenda 2030, així com els nomenaments de Nadia Calviño i Yolanda Díaz com a vicepresidentes segona i tercera respectivament, a més de l'arribada a l'Executiu de Ione Belarra.

En dues ordres diferents, per fer efectiu el seu cessament com a vicepresident i com a ministre, s'agraeix a Iglesias els serveis prestats. Després d'assistir al seu últim Consell de Ministres i després de fer-se oficial la seva sortida de l'Executiu, el líder de Podem se centrarà ara en la seva candidatura a les eleccions de la Comunitat de Madrid.

El lloc d'Iglesias en el Ministeri de Drets Socials i Agenda 2030 l'ocuparà a partir d'aquest mateix dimecres Ione Belarra, la fins ara secretària d'Estat per a l'Agenda 2030.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
L'últim El més llegit