Un policia va morir i un altre va resultat ferit greu ahir en els accessos del Capitoli, a Washington, després que un conductor els envestís. L'individu, un jove de 25 anys d'Indiana, segons informaven ahir a la nit la cadena NBC News, va ser abatut per la policia després de sortir del vehicle exhibint una arma blanca amb la intenció d´atacar altres agents que estaven al lloc de l'atropellament. En aquell moment va ser abatut a trets.

La cap de guàrdia de la Policia del Capitoli, Yogananda Pittman, va explicar en una roda de premsa els detalls de l'atac, que es produeix tres mesos després que seguidors de Donals Trump ocupessin el Capitoli, un tens assalt que es va saldar amb cinc víctimes mortals, un dels quals era també agent de la policia que s´encarrega de la seguretat del complex.

El cap de guàrdia del Departament de la Policia Metropolitana, Robert Contee, ha descartat en primera instància el mòbil terrorista. Tot i això, el protocol de seguretat va obligar a tancar el Capitoli i les oficines de l'edifici del Congrés durant unes dues hores, fins que es va constatar que no hi havia cap amenaça. La portaveu del Congrés, Nancy Pelosi, va ordenar que que la bandera del Capitoli onegés a mig pal després de la mort de l'agent.