Els Mossos han detingut aquest dijous un home per circular més de 30 quilòmetres contra direcció a l'AP7 a l'Alt Empordà i, en aturar-lo, han descobert que duia un cadàver al seient del copilot.

Segons fonts properes al cas, quan el conductor ha tingut un accident a l'altura de Jafre (Baix Empordà), agents de policia han inspeccionat el vehicle i han localitzat el cos d'un home tapat amb una manta. Les primeres informacions no apunten a una mort violenta. Un cop fet l'aixecament del cadàver, els forenses li faran l'autòpsia a l'Institut de Medicina Legal de Girona per determinar la causa de la mort. Segons les mateixes fonts, els dos homes són estrangers.

Cap a quarts de dotze del matí, un vehicle que circulava en sentit nord per l'autopista i estava a punt de passar la frontera ha girat cua de cop. Des d'allà i fins a la sortida 5 -la que porta cap a l'Escala- el cotxe ha anat en contra direcció, fins que ha sortit de l'autopista i ha començat a enfilar carreteres secundàries. Els Mossos d'Esquadra, que han desplegat diverses patrulles per interceptar-lo, l'han pogut atrapar a l'alçada de Jafre (Baix Empordà). Allà, el conductor ha tingut un accident i ha sortit de la carretera.

Després de detenir-lo, la policia ha traslladat el conductor a la comissaria de la Bisbal.