L'escalada en el volum de nous positius detectats al Solsonès agafa força i s'ha duplicat el nombre de casos en una setmana fins als 29, segons les proves realitzades al Centre Sanitari del Solsonès. La majoria de positius s'han diagnosticat mitjançant 246 proves PCR, si bé tres s'han detectat a partir de 29 TAR.

En quinze dies, de fet, s'ha triplicat el nombre de contagis i s'ha capgirat la bona situació pandèmica al Solsonès. L'índex del risc de rebrot s'enfila ja fins als 655,17 punts (molt alt), mentre que a Solsona arriba a 721,30. La taxa de reproducció del virus supera, en ambdós casos, el valor 2,2.

Pel que fa a l'àmbit escolar, aquesta setmana va començar amb quatre grups confinats, un P3 de l'Escola Arrels, la meitat d'un grup d'un cicle formatiu de cures auxiliars d'infermeria de l'Institut Francesc Ribalta, un 6è de Setelsis i un 3r d'ESO de l'Institut.

El Centre Sanitari i l'Ajuntament de Solsona fan una nova crida a la precaució i a evitar aglomeracions, especialment en les cites vinculades a Sant Jordi.