Els serveis d’emergència han localitzat aquest dimarts al migdia el cos sense vida d’un menor en un embassament del municipi de Mazaricos (la Corunya). El nen, d’uns 10 anys segons informacions de la Televisió de Galícia, que participava juntament amb la resta dels seus companys de classe en una excursió d’una escola de Carballo a la presa d’A Fervenza, havia estat declarat desaparegut poc abans, a les 12.30 h. Després d’haver practicat piragüisme, diversos alumnes han pogut tornar a l’aigua a banyar-se. Durant un moment, els responsables han perdut de vista el noi i quan l'han rescatat ja havia mort, segons informa el diari Faro de Vigo, del grup Prensa Ibérica.

Els operadors del Centre Integrat d’Atención ás Emerxencias de Galícia (CIAE) 112 Galícia han alertat els serveis sanitaris, que s'han desplaçat fins al lloc l’helicòpter medicalitzat amb base a Santiago, Salvament Marítim, el servei de Guardacostes de Galícia, la Guàrdia Civil, els Bombers de Santa Comba, el GES de Muros i els membres de Protecció Civil de Mazaricos.

Una vegada al lloc dels fets, els equips d’intervenció han confirmat que, desafortunadament, i malgrat els esforços del personal sanitari, no s'ha pogut fer res per salvar la den nen.

En l’excussió, a la zona del parc d’aventures de Naturmaz, hi participaven uns 40 alumnes acompanyats pel director del centre, un cuidador i un professor.