Beatriz Zimermann, la mare de l’Anna i l’Olivia, les dues nenes de Tenerife suposadament assassinades pel seu pare, Tomás Gimeno, ha demanat «inundar les xarxes d’espelmes blanques» perquè apareguin els cossos de la seva filla petita, Anna, i la seva exparella i pare de les petites, Tomás Gimeno.

«Quan vam demanar posar una espelma blanca perquè la seva llum il·luminés el camí de tornada a casa de les petites, va aparèixer l’Olivia... com un miracle, amb un senyal del qual estarem sempre agraïts», comença la publicació que ha compartit aquest dimarts en el seu canal d’Instagram. 

El cos de la seva filla gran, Olivia, va aparèixer l’11 de juny passat sota el mar i al costat d’una bossa d’esports que estava oberta i en la qual es creu que va poder ser llançat el cadàver de l’Anna, que encara no ha sigut trobat, com tampoc el del pare de les nenes, Tomás Gimeno.

«Avui, de nou els demanem col·laboració, no volem perdre l’esperança i resem cada dia perquè aparegui l’Anna per poder acomiadar-nos d’ella juntament amb la seva germana i sobretot que aparegui Tomás perquè Beatriz pugui descansar. Tancar el cercle i trobar pau», continua l’escrit publicat aquest dimarts.