Un legionari, que va donar positiu en les proves d’alcoholèmia, ha sigut detingut com a presumpte autor de l’atropellament en què aquest dimarts ha mort una nena de 5 anys a Roquetas de Mar (Almeria). Fonts de la Legió han assenyalat a Efe que l’arrestat és membre de la Brigada, mentre que des de l’Ajuntament de Roquetas de Mar han traslladat que l’home va superar una taxa de 0,90 mil·ligrams per litre a les proves d’alcoholèmia.

Des del Govern local també s’ha precisat que l’atropellament va tenir lloc en un pas de vianants de la barriada d’El Parador, així com que la família de la nena va ser atesa per psicòlegs i treballadors socials municipals.

112 d’Andalusia, l’accident va passar sobre les 20.20 hores, quan es va rebre un avís en què es demanava ajuda per a una menor que havia sigut atropellada a la carretera d’Alicún, a l’altura del número 327.

El centre coordinador d’emergències va activar l’Empresa Pública d’Emergències Sanitàries (EPES), que va mobilitzar l’equip d’emergències i l’equip d’urgències del Servei Andalús de Salut, i la Policia Local.

Fonts sanitàries i de la Policia Local han confirmat al 112 la mort d’una menor de 5 anys.