Un home va matar ahir la seva parella sentimental amb un tret d’escopeta a la porta d’un col·legi de Màlaga capital i després es va suïcidar amb la mateixa arma.

Segons les primeres investigacions, el presumpte agressor estava esperant la víctima, de 46 anys i nacionalitat espanyola, a la porta del col·legi San Manuel, on treballava la dona com a netejadora.

El crim va tenir lloc sobre les 9.00 hores al carrer Fernán Núñez de Màlaga i en aquell moment no hi havia nens al centre educatiu, només el personal de neteja, porteria i secretaria, segons van informar del col·legi, que van dir estar commocionats pel succés i van destacar que era una dona molt treballadora i estimada per tots.

La Policia Nacional ha obert una recerca per aclarir les circumstàncies en les quals s’ha produït la mort violenta de la dona.

No consten denúncies prèvies de violència de gènere entre les parts, segons va confirmar la Policia, que va precisar que la víctima i la seva parella convivien des de feia dos anys.

Altres fonts pròximes a la recerca van indicar a Efe que la víctima ja havia patit episodis de violència de gènere amb una parella anterior, segons consta a la Unitat de Família i Atenció a la Dona (UFAN).