L'accés principal del Pentàgon, als afores de Washington, ha estat escenari aquest dimarts d'un tiroteig amb almenys un mort, un oficial de policia que ha rebut un tret, segons la CNN.

L’incident ha tingut lloc cap a 3/4 d'11 de matí, hora local, en una parada d'autobús que hi ha davant l'entrada del Pentàgon, un punt per on passen cada dia els milers d'empleats d'aquest complex governamental i que també té a tocar una estació de metro i un aparcament de grans dimensions.

Mitjans locals expliquen que s'han sentit alguns trets, però les forces de seguretat encara no han confirmat la naturalesa dels fets. El Pentàgon ha quedat tancat per unes hores i a través dels altaveus s'ha alertat que hi havia "un tiroteig a la zona de metro i d'autobusos" i s'ha demanat a tothom que es quedés dins l'edifici.

L’estació de televisió local WUSA ha mostrat diverses ambulàncies i vehicles policials als afores del Pentàgon i el Departament de Bombers d'Arlington, on s'ubica el Pentàgon, ha informat a Twitter que ha atès "múltiples pacients". De moment, però, només s'ha confirmat una víctima mortal, un oficial de policia que era a la parada d'autobusos i que ha traspassat després del tiroteig.