Els Bombers continuen fent vigilància en el perímetre boscós que es va cremar fa tres setmanes a l’Anoia i la Conca de Barberà. Hi porten a terme tasques d’inspecció i revisió per detectar punts calents i fumeroles i apagar possibles represes. Aquest va ser l’incendi més important de l’estiu amb un total de 1.700 hectàrees cremades de bosc i conreu.

De fet, al municipi de Santa Maria de Miralles, ben a prop de l’àrea devastada per les flames, es va declarar un incendi dijous en què hi van intervenir 17 dels Bombers. En aquest incendi es van cremar mil metres quadrats. També vigilaven el perímetre que es va cremar a la Pobla de Massaluca.

En aquest cap de setmana de risc extrem, se’n va declarar un a la serra del Montsià. El foc es va declarar a un quart de sis de la tarda i va afectar una superfície provisional de 2,70 hectàrees, situada en una zona de difícil accés dins l’espai natural, als termes de Freginals i Sant Carles de la Ràpita. Es van activar nou mitjans aeris i deu dotacions terrestres.