Els més grans de 40 anys poden rebre des d’ahir la tercera dosi de la vacuna contra la covid-19 a Israel, que segueix ampliant la injecció de reforç i recomana estendre-la a tota la població.

El Gabinet pel coronavirus va aprovar ampliar la campanya que va començar a finals de juliol amb més grans de 60 anys i ahir el primer ministre israelià, Naftali Benet, va ser un dels primers a rebre la dosi pel rang d’edat aprovat i que han d’haver estat inoculats amb la segona fa més de cinc mesos.

«Faig una crida a tots els que compleixen els requisits que ha determinat el comitè a vacunar-se. Demano assumir la responsabilitat per la salut i el suport de tots nosaltres. Aquest no és el moment de jugar-se la vida», va dir Benet després d’aprovar la mesura.

Més d’1,2 milions d’israelians ja han rebut la tercera injecció al país, que afronta una quarta onada de contagis a causa de la variant delta i ha detectat més infeccions entre persones vacunades, cosa que alguns experts vinculen a la disminució d’anticossos.