El nombre de víctimes en l'atac a l'aeroport de Kabul va creixent a mesura que passen les hores. Segons ha informat la BBC, que cita un alt responsable sanitari, són ja almenys 60 morts i 140 ferits. Els EUA no confirmen encara cap xifra, però si admeten que hi ha morts entre les tropes nord-americanes. També haurien mort civils afganesos, segons la informació que surt del Pentàgon i que titlla d'"odiós" l'atac a Kabul. El règim talibà també ha condemnat l'atac i diu que farà pagar als responsables, tot recordant que els EUA eren els responsables de la seguretat a la zona on hi ha hagut les explosions.

Des del Departament de Defensa dels Estats Units han confirmat dues explosions a l'exterior de l'aeroport, una en una porta d'accés a l'aeròdrom i l'altra al bar d'un hotel pròxim al recinte. Milers de ciutadans afganesos es trobaven aglomerats a la zona intentant sortir del país en els vols d’evacuació internacionals.

El portaveu del Departament de Defensa nord-americà, John Kirby, ha dit que a hores d'ara "no està clar" el nombre de víctimes, encara que ha afirmat que hi ha "víctimes nord-americanes". Els Estats Units i diversos països europeus havien advertit en les últimes hores del risc "creïble" i "imminent" que hi hagués un atac terrorista a l'aeroport de la capital afganesa. De fet, l'ambaixada nord-americana a Kabul havia demanat als seus nacionals anar-se'n de la zona.

Durant l'atac també s'haurien produït diversos trets, segons el Pentàgon. El ministre de Defensa britànic, James Heappey, ha explicat que hi havia informació «molt creïble» d’un possible atemptat suïcida contra les persones que s’amunteguen a les portes de l’aeròdrom per intentar sortir del país. L'ambaixada dels Estats Units a Kabul demana als ciutadans que no vagin a l'aeroport i que fugin del lloc dels fets, així com dels accessos est i nord del mateix aeroport. "Haurien de marxar immediatament".

No hi ha baixes espanyoles

Fonts del Ministeri de Defensa espanyol han confirmat que no hi ha baixes ni ferits entre els militars i el personal civil espanyol desplegats a l’aeroport de Kabul després de l’explosió registrada. 

De moment, no hi ha informació oficial sobre l’ocorregut o les víctimes de l’explosió, amb el país submergit en la incertesa després de la caiguda del Govern, i a l’espera de la conformació del Govern talibà.