Els Mossos d’Esquadra han trobat al Prat de Llobregat el cadàver de l’home que el 24 d’agost va assassinar presumptament el seu fill en un hotel de Barcelona i que s’hauria suïcidat després del crim, segons van informar fonts de la policia catalana. L’home estava desaparegut des que el mes d’agost va ser trobat a l’habitació d’un hotel de l’avinguda del Paral·lel de Barcelona el cadàver del seu fill de dos anys, al qual presumptament va matar per venjar-se de la mare.

Fonts de la Policia Local van explicar que el cadàver va ser trobat en una zona boscosa del barri de les Palmeres del Prat, a prop de l’aeroport, en un terreny de titularitat d’Aena. Va ser als voltants de l’aeroport on es va perdre la pista de Martín Ezequiel, de 44 anys, després de fugir de l’hotel saltant la tanca de la piscina de l’establiment, com van captar les càmeres de seguretat després, presumptament, de matar el seu fill de dos anys.

El jutjat d’instrucció 1 del Prat de Llobregat, en funcions de guàrdia, va procedir ahir a la tarda a realitzar l’aixecament de cadàver del cos, que va ser plenament identificat com el de l’home que buscava la policia, segons fonts del TSJC. La identificació es va fer pel seu aspecte físic, l’edat i per les vambes que portava posades.