Dos homes van perdre la vida ahir en atropellar el cotxe que conduïa un d’ells la terrassa en la qual es trobava l’altre menjant amb la seva dona. Els fets van tenir lloc a la població de Roldán. El cas, en mans de la Policia Judicial de la Guàrdia Civil, s’investiga com un atropellament involuntari: el conductor anava ferit per arma blanca al volant.

La Guàrdia Civil busca l’autor de l’apunyalament que va originar que el conductor es posés al volant del seu vehicle i acabés provocant el sinistre mortal. La primera hipòtesi és que, com a conseqüència de les ferides, el noi, d’entre 25 i 30 anys, no va ser capaç de controlar el seu automòbil i va acabar estavellant-se.

El cotxe, que va entrar a l’avinguda de Múrcia a més de 120 quilòmetres per hora, va perdre el control i va xocar a tota velocitat contra les taules i cadires de la terrassa del local hostaler de Roldán, un establiment de menjar indi situat al costat de la carretera. El turisme va travessar l’espai on diverses persones menjaven, i va deixar diversos ferits i dos morts, un client del bar i el conductor del cotxe, que viatjava sol i escapava de la baralla en què havia resultat malferit. El conductor de l’automòbil presentava ferides d’arma blanca al pit i sang a la cara.