L'efecte de la covid a les aules en la primera setmana de curs protagonitza la portada de 'Regió7' d'aquest dimarts, que titula "Les escoles viuen el nivell d’afectació per la covid més baix de la pandèmia".

'El País' segueix les conseqüències de l'erupció volcànica a les Canàries: "La lava arrasa todo a su paso y eleva el riesgo de gases tóxicos". A sota: "La gran burbuja china asusta al mundo". 'El Periódico' obre amb polèmica lingüística: "La protección del catalán se queda fuera de la nueva ley audiovisual". A sobre, foto a cinc columnes dels efectes devastadors de la lava a les Illes Canàries: "Pánico bajo el volcán". 'El Punt Avui', a l'entorn de la factura de la llum: "L'embolic elèctric". La foto central també és per a les Illes Canàries: "La lava, imparable a La Palma".

'La Vanguardia' obre amb el bloqueig de la renovació del CGPJ: "La Comissió Europea insta PSOE i PP a renovar ja la cúpula judicial". Tema que el rotatiu situa just a sota d'una fotografia a quatre columnes de l'erupció volcànica a les canàries: "La lava del volcà de La Palma arrasa centenars de cases en el seu camí cap al mar".

'La Razón' il·lustra la portada amb una fotografia a cinc columnes de la lava del volcà canari arrasant construccions al seu pas: "Un río de destrucción". A sota: "El PP no cuenta con Rivera para la Convención del PP a la que Ayuso asistirá".

'Ara' també dedica bona part de la seva primera pàgina a les conseqüències de l'erupció del volcà canari: "La lava engoleix un centenar de cases". A sota, l'actualitat de les restriccions de la pandèmia: "Torna l'oci nocturn: exteriors de discoteques oberts fins a les 3 h a partir de dijous".

'ABC', igualment amb la tragèdia a la Palma, en boca d'un testimoni: "Es devastador, incontrolable, solo puedo sentarme y rezar". A sota, el CGPJ: "Bruselas insiste: los jueces deben elegir a sus vocales".

I 'El Mundo', també amb la catàstrofe a les Canàries: ""Angustia" en La Palma ante la evolución imprevisible del volcán". A sota, el bloqueig del CGPJ: "El PSOE tumba sin debate la reforma judicial del PP pese al apoyo de la UE".