Mossos d’Esquadra van detenir ahir al migdia en una zona boscosa als voltants de Ripoll el fill de la dona de 47 anys assassinada a ganivetades diumenge a la capital del Ripollès i que és considerat el principal sospitós del crim.

El segon jove que els Mossos també buscaven per l’assassinat de la dona es va lliurar a la policia hores després del succés i va ser posat en llibertat, segons van informar a Efe fonts properes al cas.

La policia catalana va informar que el detingut era a la comissaria dels Mossos, a l’espera de passar en les hores següents a disposició judicial.

L’homicidi va tenir lloc diumenge cap a les 9 del matí en un pis de l’avinguda Ripollès de Ripoll, on els Mossos d’Esquadra van trobar malferida la víctima, una dona de 47 anys, que va morir poc després com a conseqüència de les ganivetades que va rebre.

Les fonts esmentades van explicar a Efe que, a última hora de la tarda de diumenge, el jove, al qual es buscava pels boscos del municipi juntament amb el fill de la víctima, es va lliurar a la comissaria dels Mossos a Ripoll.

El jove, que va declarar davant els agents que investiguen el cas, va quedar posteriorment en llibertat en entendre que no estava relacionat directament amb l’assassinat de la dona.