Clínica Corachan ha estat guardonada amb el premi Top 20 al millor hospital privat d’Espanya en la categoria de Gestió Hospitalària Global, hospital amb especialitats de referència. Així mateix, ha resultat finalista en les àrees clíniques del Cor (servei de cardiologia) i de Ronyó i Vies Urinàries (que integra als serveis d’urologia i nefrologia). La institució, que celebra el seu centenari, rep per setè any consecutiu el Premi TOP 20, que la distingeix com un dels centres més eficients i millor valorats d’Espanya.

Aquest reconeixement suposa una distinció rellevant tant per a Corachan com per a tots els seus professionals, i avala el compromís, esforç i implicació de la Clínica en la millora contínua de la qualitat, l’excel·lència assistencial i en la gestió eficient.

Després de 22 anys, els Premis Top 20, organitzats per IASIST, companyia de IQVIA , estan totalment consolidats en l’entorn sanitari espanyol i són reconeguts pels propis hospitals, administracions sanitàries i companyies asseguradores com un element diferencial per a avaluar la qualitat comparada dels centres. Enguany han participat, de manera voluntària i gratuïta, un total de 151 hospitals de Espanya procedents de catorze comunitats autònomes.

Fundada el 1921, Clínica Corachan és un dels centres sanitaris privats més prestigiosos de Catalunya, que conjumina tradició i modernitat, la qual cosa garanteix la màxima excel·lència assistencial i un tracte personalitzat. El centre, equipat amb un bloc quirúrgic d’última generació, un servei d’urgències, 150 habitacions de màxim confort i un departament de diagnòstic per la imatge d’alta gamma pioner a Europa, ocupa una superfície total de 42.000 m² en el qual treballen directament o indirectament més de 1.200 professionals i col·laboradors.