Agents de la Policia Nacional van detenir ahir l’home que estava en crida i cerca per haver assassinat presumptament la seva parella a Elx. L’arrestat s’havia atrinxerat a la matinada en un habitatge de l’avinguda Ausiàs March a Elx amb quatre ostatges (tres dones i un home) al seu interior després del desplegament de les Forces i Cossos de Seguretat de l’Estat un cop localitzat. Per tot això, es va activar el protocol per a situacions crítiques.

Els agents, segons va explicar un portaveu policial, van procedir a rescatar de manera ràpida els ostatges i va confirmar que el detingut, que portava una arma llarga de foc, va fer diversos trets contra els efectius. No obstant això, no hi va haver ferits i es va aconseguir dialogar amb el jove perseguit perquè deposés la seva actitud i es lliurés a la Policia per ser arrestat.

El cadàver de la jove, de 25 anys i natural de Paraguai, va ser trobat el dia de Nadal. El Grup d’Homicidis de la Policia Nacional d’Elx va obrir una recerca i estava buscant la parella de la víctima, atès que la seva primera hipòtesi era que es tractava d’un cas de violència de gènere. La dona tenia un fill de 10 anys i una nena de 3 i la seva mort suposa la número 43 des de l’inici d’any per motius de violència de gènere.