Una mare i el seu fill van morir i el pare de la família va resultar ferit greu en l’incendi d’un habitatge registrat ahir a Maracena (Granada). Segons van informar fonts dels Bombers i del servei d’emergències 112, la mare i el seu fill van perdre la vida en l’incendi que va afectar un habitatge unifamiliar, un foc que va provocar ferides greus per cremades al progenitor.

El 112 va rebre el primer dels avisos a un quart de deu del matí, una trucada per socórrer diverses persones que romanien atrapades a la casa, entre elles un menor. Fins al lloc del sinistre es van desplaçar efectius dels Bombers, els agents de la Guàrdia Civil i la Policia Local i els serveis sanitaris de la Junta, que van acudir amb una unitat de crítics i un equip mèdic. Segons van explicar fonts dels Bombers, en arribar l’incendi estava molt desenvolupat i probablement havia començat de matinada, encara que les víctimes no se’n van adonar fins a primera hora del matí.

Fonts sanitàries van confirmar que a l’incendi van morir una mare i el seu fill, dels quals no van transcendir dades, i que el progenitor va resultar ferit greu amb cremades per les quals va haver de ser traslladat a l’hospital de Traumatologia de la Mare de Déu de les Neus.