Almenys una persona ha mort i quatre més han resultat ferides com a resultat d’un tiroteig aquesta matinada a Blacksburg (Virgínia, costa est dels EUA), a prop del campus de la Universitat de Virginia Tech, han informat les autoritats locals aquest dissabte.

La policia de Blacksburg va acudir a un avís de trets en un bar de la localitat poc abans de la mitjanit de divendres. En arribar a l’escena del tiroteig, els agents van trobar cinc persones amb trets, entre elles una de morta.

De moment, les autoritats no han determinat les causes dels fets ni el responsable. Els quatre ferits van ser traslladats a centres mèdics pròxims i es troben hospitalitzats, sense que se n’hagi precisat la gravetat de la situació. El president de la Universitat de Virginia Tech, Tim Sands, va explicar a les xarxes socials que un dels ferits és un estudiant del centre educatiu.

El lloc del tiroteig és molt a prop del campus de la universitat, que el 2007 va viure una de les matances recents més grans dels EUA quan un estudiant va obrir foc contra companys i va deixar un total 32 morts. Blacksburg és una localitat de més de 40.000 habitants ubicada al sud-oest de Virgínia, informa Efe.