Un nen de 7 anys que anava en patinet va morir dissabte al migdia a Figueres atropellat en un pas de vianants. La criatura travessava un pas de vianants de l’avinguda de Salvador Dalí quan un cotxe el va envestir. La conductora es va saltar el semàfor en vermell, segons van assenyalar fonts municipals.

El nen travessava aquest semàfor ubicat en aquesta cèntrica avinguda de la ciutat de Figueres i en un primer moment, arran de l’atropellament, va quedar molt malferit.

Els efectius del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) el van intentar reanimar, però després de fer-li les maniobres no va ser possible salvar-li la vida.

L’helicòpter medicalitzat del SEM també havia aterrat a la ciutat per tal de portar-lo a un centre sanitari, però al final el desplaçament no va ser necessari perquè el nen va morir al mateix lloc dels fets poc després de l’atropellament.

La Guàrdia Urbana de Figueres, per la seva banda, estava instruint ahir les diligències de l’accident.

Els agents van practicar la prova d’alcoholèmia i també la de drogues a la conductora, que és veïna de la capital de l’Alt Empordà. La dona va donar negatiu.