Almenys vuit persones van resultar ferides, dues d’elles de gravetat, durant un tiroteig contra un autobús que circulava per Jerusalem diumengea la matinada.

Segons les autoritats, el sospitós va disparar cap a un autobús a prop del Mur de les Lamentacions i va tocar diversos dels ocupants del vehicle. Els serveis d’emergències van informar que van rebre tractament dues persones que van resultar greument ferides, mentre que unes altres sis persones presentaven ferides lleus, segons va poder saber el mitjà hebreu Yedioth Aharonoth.

Les víctimes van ser traslladades a hospitals. Una de les persones ferides és una dona embarassada d’uns 30 anys, la vida de la qual corre perill per una ferida «complexa» en l’abdomen. Aquesta nit se li ha practicat un part d’emergència i el bebè es troba ara mateix en estat greu.

Entre els ferits també hi ha quatre membres d’una família -pares, fill i filla-, que formen part de la secta jasídica Satmar i eren de visita a Israel des de Williamsburg, Nova York, com a turistes. El pare està en estat greu, sedat i amb un respirador, mentre que la mare es troba en estat moderat.

Després d’una persecució nocturna per part dels agents, el presumpte autor del crim, de 26 anys, es va presentar a una comissaria amb l’arma amb la qual va perpetrar l’atemptat.