Els Mossos d’Esquadra i la Guàrdia Urbana han desmantellat un punt de venda de cocaïna en un habitatge d’un bloc de pisos del barri de la Florida de l’Hospitalet de Llobregat. El dispositiu conjunt va tenir lloc el 17 d’agost i va acabar amb la detenció d’un home de 37 anys per tràfic de drogues. Segons la policia, l’arrestat subministrava les substàncies estupefaents directament als consumidors des del seu domicili. En l’escorcoll del pis es van trobar més de 40 grams de cocaïna, haixix i altres substàncies estupefaents. A més es van requisar estris i objectes per a la venda i distribució de les drogues. El detingut va passar a disposició judicial i el jutge instructor va decretar la seva llibertat amb càrrecs.

La investigació policial va començar el juny, quan els agents van detectar que hi havia una afluència poc habitual de persones que es dirigien a un pis del barri de la Florida. En una primera fase de la investigació els policies van constatar que les persones que accedien al domicili eren consumidores d’estupefaents i que ho feien per adquirir dosis de cocaïna.

Gràcies a les indagacions els agents van determinar que un veí de l’edifici, un home de 37 anys i sense antecedents policials, era l’encarregat de subministrar i vendre la droga als consumidors que entraven al domicili investigat. L’home que residia a l’habitatge duia una vida discreta i sense estridències per tal de no aixecar sospites.

Davant d’aquests fets, el 17 d’agost es va establir un operatiu policial tutelat pel Jutjat de Guàrdia de l’Hospitalet que va permetre als investigadors detenir l’home quan sortia de l’immoble i escorcollar l’habitatge.