Alves vol tornar a declarar després de les contradiccions per la presumpta violació

L’exjugador del Barça ha exposat diferents versions, mentre que la víctima manté intacta la seva declaració

El futbolista Dani Alves | ULISES RUIZ / AFP

El futbolista Dani Alves | ULISES RUIZ / AFP / El Periódico. Barcelona

El Periódico

El futbolista Dani Alves va demanar ahir tornar a comparèixer davant de la jutge d’instrucció, que divendres passat el va enviar a presó preventiva per una presumpta violació a una jove de 23 anys. Un dels motius pel qual la jutge el va enviar a la presó de Brians és que el jugador va incórrer en diferents contradiccions durant la seva declaració. Al principi va dir que no coneixia la jove, però posteriorment va afirmar que la relació va ser consentida.

Segons la seva versió, aquella nit, a la sala VIP, Alves va obrir la porta del lavabo i, accidentalment, es va trobar amb la víctima a l’interior.

A més, els testimonis recollits –entre els quals es troben les amigues de la víctima que estaven amb ella aquella nit o el cambrer que Alves va enviar perquè s’acostessin a la seva taula– no coincideixen amb cap de les versions que ha donat l’exfutbolista. En canvi, la víctima, que ha renunciat a ser indemnitzada econòmicament per aquests fets i busca únicament amb la seva denúncia que es faci justícia, ha explicat sempre el mateix.