Creu Roja distribuït 68.393 joguines noves a 22.125 infants que es troben en situació de risc de vulnerabilitat a Catalunya. Les joguines s'han repartit al llarg de la campanya 'Els seus drets en joc', que ha comptat amb un miler de voluntaris de la Creu Roja i la col·laboració ciutadana i empresarial i ha arribat a més de 300 municipis. L'organització dona per assolit el doble objectiu de la campanya: distribuir joguines noves, cooperatives, no bèl·liques ni sexistes, i promoure el dret al joc a tota la infància.

La 29a edició de la campanya va arrencar el 20 de novembre, coincidint amb el Dia Internacional dels Drets de la Infància i al llarg d'aquesta s'han habilitat múltiples punts de recollida de joguines i s'han dut a terme més de 250 activitats arreu de Catalunya. En total, més de 120 empreses i entitats han col·laborat en aquesta edició mitjançant aportacions econòmiques per a la compra, donacions de joguines o bé amb participació de voluntariat corporatiu o amb la cessió d'espais.

Des de la Creu Roja recorden que les conseqüències de la pandèmia han perpetuat i agreujat la situació de les famílies més vulnerables d'arreu del territori i per això remarquen la importància d'aconseguir garantir el dret al joc, un element "essencial" per garantir el desenvolupament integral dels infants i joves.