L’expresident del Futbol Club Barcelona, Sandro Rosell, es querellarà contra l’excomissari José Manuel Villarejo per aclarir les circumstàncies que el van dur als dos anys de presó preventiva. Ho ha anunciat el seu advocat, Pau Molins, en una entrevista a ‘RAC1’, on ha apuntat que “recollirà el guant” de Villarejo, després que aquest assegurés en una entrevista al ‘FAQS’ que Rosell va ser empresonat perquè el club que presidia podia ser un element vinculat a l’independentisme que s’havia de desestabilitzar. Molins ha insistit que cal verificar la veracitat d’aquestes declaracions i ha descartat denunciar la jutgessa Carmen Lamela. “La investigació l'hauria de portar el Tribunal Suprem i no ho volem perquè ella hi és dins", ha reblat.

Molins ha admès que el personatge de Villarejo és de “dubtosa credibilitat”, però també ha recordat que en dret es valora “la figura de l’arrepentit”. En aquest sentit, ha posat en valor que al seu voltant hi hagi “proves subjectives” apuntant que aquest mateix dilluns trucarà l’advocat de Villarejo per parlar amb ell.

També ha aprofitat per afirmar que està “sorprès” pel fet que la justícia no hagi actuat d’ofici. “El sistema hauria de ser el primer interessat en esbrinar què ha passat”, ha dit, “es tracta d’un escàndol gravíssim, sense precedents, i sense cap fonament jurídic”.