El president de la Generalitat, Pere Aragonès, es reunirà dimecres 31 d'agost amb el president del Parlament cantonal (Grand Conseil) de Ginebra, Jean-Luc Forni, en el marc d'una visita institucional que el cap de l'executiu català fa a la ciutat suïssa. La trobada tindrà lloc a les quatre de la tarda i una hora més tard es preveu que Aragonès visiti l'exposició fotogràfica 'Arrels. Les Catalanes i Suïssa, 1950 – 2022'. La mostra, organitzada per la Delegació del Govern a Suïssa amb el suport de l'Ajuntament de Ginebra, repassa la història de la migració de les dones catalanes al país helvètic des de la meitat del segle XX fins avui.

Coincidint amb l'estada a Ginebra, Aragonès també mantindrà una reunió de treball amb responsables del Departament de Salut Mental de l'Organització Mundial de la Salut (OMS).

El cap de l'executiu català arribarà a la ciutat suïssa des de París, on aquest dimarts preveu intervenir al debat 'Autònoms o independents, però europeus primer de tot', en el marc de la trobada anual organitzada per la patronal francesa MEDEF.

El debat comptarà amb la participació del ministre de l'Interior francès, Gérald Darmanin, l'exprimer ministre francès Bernard Cazeneuve, el president de Còrsega, Gilles Simeoni, i la vicepresidenta de la regió de Guadalupe, Marie-Luce Penchard.