Regió7

Regió7

ERC rep una escridassada al matí i a la tarda avisa que «ningú no ens farà callar»

Un Oriol Junqueras enèrgic alerta que no tenen por de ningú i no callaran ni davant togues ni anònims

El president d’ERC, Oriol Junqueras, durant el discurs | ACN

L’absència anunciada del president de la Generalitat, Pere Aragonès, a la manifestació de la tarda i la persistència dels partits independentistes en la confrontació en el marc de les converses amb l’Estat, van derivar en una escridassada a la delegació d’ERC durant la seva ofrena floral al monument de Rafael Casanova. Davant d’aquesta situació, que va patir en primera persona el mateix president de la formació, Oriol Junqueas, el partit va demanar «no confondre’ns d’adversari» i acabar amb els «retrets» entre independentistes.

La portaveu del partit, Marta Vilalta, va recordar que l’adversari és l’Estat en el transcurs d’una atenció a la premsa després de l’ofrena floral del matí. Vilalta va reclamar la «transversalitat» del moviment independentista i va fer èmfasi en el fet que, al seu parer, la resta d’actors són «companys de viatge». La dirigent d’Esquerra va apuntar que els «retrets» «debiliten» el sobiranisme.

Ja a la tarda, en un acte a Barcelona amb una militància entregada, un Junqueras enèrgic va avisar que «ni aquells que es vesteixen amb togues, ni els qui s’amaguen en l’anonimat per insultar-nos i amenaçar-nos, ningú ens farà callar i no tenim por de ningú!».

Compartir l'article

stats