L'operació sortida del llarg pont de Tots Sants ha arrencat amb força problemes aquest divendres a la tarda. A la Catalunya central, per exemple, hi ha retencions a la C-16, a Berga, en sentit Puigcerdà. Al voltant de les set de la tarda, la situació viària a la via s'ha complicat i s'han registrat 11 quilòmetres de retencions entre Gironella i Cercs en sentit Puigcerdà.

A última hora de la tarda també s'han començat a registrar cues a l'A-2, entre Abrera i Pallejà. Trànsit ha informat que les retencions són de fins a 11 quilòmetres en sentit Lleida.

La via amb més problemes, de totes maneres, és l'autopista AP-7, on s'acumulen fins a 50 quilòmetres de circulació amb retencions o congestió en diferents punts de la via.

El Servei Català de Trànsit recull incidències entre Mollet del Vallès i Santa Perpètua de Mogoda, entre Barberà del Vallès i Cerdanyola, entre Sant Cugat i Cerdanyola, entre Castellví de Rosanes i Castellbisbal, a Tarragona o entre Amposta i l'Aldea. Als trams més complicats se superen els 9 quilòmetres de congestió, principalment en sentit sud.