Junts ha proposat l'exalcalde de la Seu d'Urgell Jordi Fàbrega com a nou vicepresident del partit després que Francesc de Dalmases abandonés el càrrec. El portaveu del partit, Josep Rius, ha explicat que es tracta d'una proposta de la presidenta de la formació, Laura Borràs, i del secretari general, Jordi Turull. De totes maneres, la iniciativa ha de ser ratificada pels afiliats. Segons Rius amb aquest moviment es vol "reforçar el treball municipalista" de l'executiva, especialment de cara a les eleccions municipals.

Després de la dimissió de Dalmases el càrrec va quedar vacant, tot i que els estatuts no estipulen el nombre exacte de vicepresidències del partit i no era necessari substituir-lo.

D'altra banda, Rius també s'ha referit al cas del compte 'fake' de Twitter d'una suposada periodista, Joana Masdeu, creat per defensar Dalmases arran de l'esbroncada a una periodista del FAQs. Segons va avançar 'NacióDigital' i va confirmar l'ACN el compte estava vinculat a un conseller nacional del partit, Rai López, proper a Borràs, tot i que ell va negar tenir-hi relació. Rius ha explicat que ara mateix el cas és en mans de la Comissió de Garanties del partit per esclarir els fets.