Caos a Rodalies: solucionada l'avaria que ha provocat retards a l'R1, l'R3 i l'R4

Adif ha informat cap a les 8 del matí que el problema ja està resolt i que el servei ha d'anar recuperant progressivament la normalitat | A aquella hora els retards eren d'uns 30 minuts

Passatgers esperant sortir d'una andana de Rodalies

Passatgers esperant sortir d'una andana de Rodalies / Arxiu

Redacció

Les línies de tren R1, R3 i R4 (la que connecta Manresa i Barcelona) tornen a viure aquest dimecres al matí retards d'uns 30 minuts per una incidència a la infraestructura a l'Hospitalet de Llobregat. El problema va començar ahir al vespre i va provocar un caos al servei de Rodalies que s'ha allargat fins avui. Adif ha explicat que la incidència ha quedat resolta cap a les 8 del matí, tot i que la normalitat al servei s'anirà recuperant progressivament.

L'epicentre dels problemes s'ha localitzat al Centre de Trànsit Centralitzat de l'Hospitalet de Llobregat i han afectat el tram de L'Hospitalet-Sants. Ahir, molts usuaris van reportar a través de les seves xarxes socials que s'havien vist afectades els horaris i els recorreguts de les línies R1, R3 i R4 de Rodalies, les mateixes aquest dimecres al matí continuen alterades.

"Una hora per fer dues parades de Plaça Catalunya a l'Hospitalet, canviant de tren durant el trajecte i ni una explicació", lamentava ahir un usuari. "Una hora esperant entre Sants i Hospitalet i ningú no diu res", comentava un altre.

Des d'Adif han lamentat les conseqüències d'aquesta avaria. Renfe indica, també, que tècnics d'Adif treballen en la resolució de la incidència.