Els exdirigents de Ciutadans Albert Rivera i José Manuel Villegas van anunciar aquest dimarts que abandonen el bufet d’advocats Martínez Echevarría quasi dos anys després d’haver firmat per la firma. Van explicar que havien pres la decisió de forma «assossegada» i «després de dos anys de reiterats d’incompliments contractuals», malgrat que encara quedaven tres anys perquè els seus contractes vencessin. El bufet, per la seva banda, ha emès un comunicat per assegurar que la marxa de l'exlíder de Ciutadans ja estava decidida abans de que ell l'anunciés i que ve donada per la seva "baixa productivitat dins de l'organisme", ja que aquesta "estava assolint nivells preocupants, molt per sota de qualsevol estàndard raonable".

El cas s'ha convertit en un intercanvi de retrets. Des de Martínez-Echevarría asseguren que no tornaran a contractar un polític: «No ens tornarà a passar» i reneguen dels resultats obtinguts en aquest temps pel president executiu. De fet, el bufet assegura que demà s’havia de fer un dinar entre Rivera i el CEO, Vicente Morató, en què haurien traslladat a l’exdirigent taronja el descontentament de l’empresa. Afirmen que Rivera ha volgut «avançar-se» als esdeveniments (al bufet asseguren que hi havia la possibilitat de prescindir dels seus serveis de manera immediata) i va posar en marxa la «sortida pactada» que tant ell com el seu número dos en política i al despatx, José Manuel Villegas, reclamen.

En declaracions a Europa Press, tots dos han assegurat que no tornaran a la política i que iniciaran un nou projecte en el sector privat que estarà vinculat al món jurídic i del qual oferiran més detalls en els pròxims dies. A més, han deixat caure que l’emprendran juntament amb «més gent».

Malgrat tot, l’exlíder de Ciutadans i qui va ser secretari general de la formació taronja sostenen que s’emporten «una bona experiència professional» en la qual han obtingut els millors resultats de la firma i crescut en plena pandèmia.