Segona jornada del rei emèrit a Sanxenxo. Joan Carles I ha arribat sobre les 10.50 d'aquest dissabte a les instal·lacions del Real Club Náutico per participar en la regata de vela que té lloc aquest cap de setmana i on competeix la seva embarcació "Bribón 500".

Joan Carles ha efectuat la seva arribada davant l'atenta mirada d'un grup de periodistes i una vintena de curiosos, que han observat el seu pas en el cotxe conduït pel seu amic, l'empresari Pedro Campos, des del qual el rei emèrit ha saludat amb un gest amb la mà a la premsa.

Minuts abans, en sortir de la casa de Campos, l'exmonarca va declarar a la premsa que "tot molt bé, moltes gràcies pel que esteu fent". El seu amic i amfitrió va manifestar als periodistes que el rei emèrit havia descansat molt bé aquesta nit després d'un sopar tranquil entre amics, que té moltes ganes de navegar avui, per la qual cosa la seva intenció és la d'embarcar en el "Bribón".

Des del Club Náutico de Sanxenxo han confirmat que les regates de la jornada del dissabte que se celebren en el marc de la Copa d'Espanya de Vela de sis metres han estat ajornades "indefinidament" per les condicions meteorològiques.