“Mai hem donat una informació falsa sabent que ho és” i “menteixen” quan diuen que ho vam fer. El director de 'Al Rojo Vivo' de 'La Sexta', Antonio García Ferreras, ha contestat així aquest dilluns a l’inici del programa un dia després de la nova entrega d'àudios de l'excomissari José Manuel Villarejo, que van destapar que Ferreras va donar informació sobre comptes falsos de l'exlíder de Podem i exvicepresident segon del govern espanyol, Pablo Iglesias, al paradís fiscal de Les Grenadines. Ferreras ha negat que donessin cap informació falsa: “Ni aquesta de las Granadinas, ni cap altre ni sobre Podem ni sobre ningú. Estem parlant d’uns àudios posteriors a que sortís la noticia”.

En els àudios, que es poden escoltar al digital 'Crónica Libre', es desprèn que Ferreras no s'acaba de refiar de la informació que li havia traslladat el director d''Ok Diario', Eduard Inda, sobre els suposats comptes d'Iglesias a l'estranger però que per l'amistat que els unia la va explicar igualment. "Eduardo, això és molt seriós, jo vaig amb això, però és molt delicat i és massa barroer", assenyala Ferreras.

“Avui parlarem dels àudios del comissari Villarejo”, ha manifestat el periodista a l’inici del programa. “Aquí no tenim res a amagar”. Ha recordat que es va reunir amb “aquest personatge” en tres ocasions.

El periodista ha ressaltat que ja van dir que el compte a Granadinas era presumpta: “I ho vam dir citant al mitjà que ho treia com es fa habitualment en tots els mitjans”. Ha indicat que el primer que va fer va ser trucar a Iglesias i ha indicat que els hi semblava estrany la informació i així ho van dir, però “la Policia tenia aquell paper i el que estava investigant”.

Ha assegurat que menteixen quan diuen que van donar una informació falsa sabent que ho era. “Quan va sorgir la notícia del presumpte compte a Granadinas ho vam explicar citant el mitjà amb la resposta i el desmentit immediat de Pablo Iglesias”. En aquest context, ha declarat que en el marc d’aquesta investigació van arribar més tard a Villarejo. Ha dit que en la primera trobada de la Sexta amb el comissari, Villarejo va gravar la conversa.

Ferreras ha apuntat que Villarejo els hi va traslladar que no donava credibilitat a aquests papers que estudiava la policia. Això ho vam descobrir després que la primera notícia es publiqués.