Quatre morts i un desaparegut al caure un bus al riu Lérez a Pontevedra

El vehicle es va precipitar al riu després de sortir-se de la via en un pont

El bus accidentat a Lugo

El bus accidentat a Lugo / EFE

EP

Quatre persones han mort, una continua desapareguda i dues més han sigut rescatades al caure un autobús al riu Lérez a Cerdedo-Cotobade (Pontevedra) dissabte a la nit. A primera hora d’aquest diumenge els serveis d’emergència han recuperat el cos sense vida d’una dona, que ha elevat la xifra de morts a tres, ja que ahir a la nit es van localitzar els cossos de dues persones mortes. Poc després de la 1 del migdia d’aquest diumenge han localitzat una quarta persona de les que estaven desaparegudes.

A l'interior del vehicle hi viatjaven vuit persones. L'autobús, que procedia del centre penitenciari de Monterroso (Lugo), es va precipitar al riu després de sortir-se de la via en un pont i els equips d'emergències ja han aconseguit rescatar al conductor i a una passatgera. Els professionals han rescatat el cadàver d'un mort i han localitzat un segon cos, per la qual cosa són dues les morts confirmades de moment.

Reactivada la búsqueda de al menos tres desaparecidos del autobús de Cerdedo

El bus accidentat al riu Lérez a Pontevedra / Salvador Sas

El succés es va produir a les 21.19 hores a la carretera nacional 541, en el quilòmetre 67,5, al seu pas per la localitat de Pedre, a Cerdedo-Cotobade. Des de primera hora del matí, el riu Lérez ha crescut per sobre del llindar de desbordament, fet que dificulta les tasques de rescat.