El diputat del PSOE per Terol Herminio Rufino Sancho Íñiguez ha protagonitzat aquest dimecres l’anècdota de la segona sessió del debat d’investidura del candidat del PP, Alberto Núñez Feijóo, en recolzar la investidura del líder del PP, un vot erroni que ha corregit immediatament.

El socialista terolenc ha dit ‘sí’ després que la secretària segona de la Mesa del Congrés, la també socialista Isaura Leal, s’equivoqués en llegir el seu primer cognom, ja que, en lloc de ‘Sancho’, ha dit ‘Sánchez’. La seva companya s’ha adonat de seguida que el diputat havia votat afirmativament, malgrat que havia de rebutjar la investidura del líder del PP. «Sí, no, perdó?», ha dit Leal visiblement contrariada, mentre Sancho feia gestos amb les mans des del seu escó com demanant que esperés.

El diputat li ha aclarit a crits que ella havia dit malament el seu cognom, Leal s’ha disculpat i després Sancho amb un riure nerviós ha votat ‘no’. L’episodi ha sigut rebut amb rialles a la sala de plens i després la votació ha continuat amb normalitat.