El PP ha tancat l'expedient informatiu que va obrir contra la presidenta madrilenya, Isabel Díaz Ayuso, després que sortís a la llum la intermediació del seu germà en l'adjudicació d'un contracte de mascaretes amb la Comunitat de Madrid. "La investigació està tancada. Està arxivat l'expedient que es va obrir", ha confirmat l'eurodiputat i president del comitè organitzador del congrés del PP que triarà una nova direcció, Esteban González Pons, en roda de premsa aquest dimarts a la tarda després de la primera reunió de l'òrgan. González Pons ha afirmat que el PP té "confiança total en l'honorabilitat" de Díaz Ayuso i que quan hi ha aquesta confiança "no fan falta explicacions".

Gamarra substituirà Casado al Congrés

Fins al congrés extraordinari del PP de l'1 i 2 d'abril que nomenarà una nova direcció, la portaveu del PP al Congrés, Cuca Gamarra, exercirà com a coordinadora general del partit. Gamarra ha assegurat que el PP continuarà funcionant "amb absoluta normalitat" durant aquest mes.Gamarra substituirà l'encara president del PP, Pablo Casado, al Congrés.

Serà ella qui intervingui en el seu lloc en el debat de demà dimecres a la cambra baixa amb motiu de la compareixença del president del govern espanyol, Pedro Sánchez, sobre la guerra d'Ucraïna. També serà Gamarra qui s'encarregui de preguntar a Sánchez en les sessions de control.