El president de Rússia, Vladímir Putin, va traslladar a principis de mes la seva família a un búnquer soterrani secret a Sibèria, un lloc preparat per afrontar una guerra nuclear. Segons el professor Valeri Solovei, de 61 anys, el president rus ha amagat la família en un luxós búnquer d’alta tecnologia que s’assembla a una «ciutat subterrània».

L’espai està enterrat sota una finca al complex Altaiskoie Podvorie, a les muntanyes d’Altai. La família està fora de perill mentre Putin lliura una guerra brutal contra Ucraïna que ha matat milers de soldats, inclosos molts russos.

Putin 'mueve a los miembros de su familia a una 'ciudad subterránea' siberiana diseñada para sobrevivir a una guerra...

Posted by Lucia Delgado on Tuesday, March 1, 2022

«El cap de setmana, la família del president Putin va ser evacuada a un búnquer especial preparat en cas de guerra nuclear. Aquest búnquer està ubicat a la muntanyosa República d’Altai. De fet, no és un búnquer, sinó tota una ciutat subterrània, equipada amb l’última ciència i tecnologia», diu Solovei en un vídeo.  A més, ha advertit: «Espero que això signifiqui alguna cosa per a vostès, que el president enviï la seva família a aquest búnquer».