El president de Rússia, Vladímir Putin, va traslladar a principis de mes la seva família a un búnquer soterrani secret a Sibèria, un lloc preparat per afrontar una guerra nuclear. Segons el professor Valeri Solovei, de 61 anys, el president rus ha amagat la família en un luxós búnquer d’alta tecnologia que s’assembla a una «ciutat subterrània».

L’espai està enterrat sota una finca al complex Altaiskoie Podvorie, a les muntanyes d’Altai. La família està fora de perill mentre Putin lliura una guerra brutal contra Ucraïna que ha matat milers de soldats, inclosos molts russos.

«El cap de setmana, la família del president Putin va ser evacuada a un búnquer especial preparat en cas de guerra nuclear. Aquest búnquer està ubicat a la muntanyosa República d’Altai. De fet, no és un búnquer, sinó tota una ciutat subterrània, equipada amb l’última ciència i tecnologia», diu Solovei en un vídeo.  A més, ha advertit: «Espero que això signifiqui alguna cosa per a vostès, que el president enviï la seva família a aquest búnquer».