Treballadors de l’Aeroport Internacional d’Alger han trobat aquest dissabte els cadàvers de dos germans al tren d’aterratge d’un avió Airbus A330-200 que es disposava a partir cap a Barcelona i l’últim trajecte del qual va ser un París-Alger.

A l’avió d’Air Algerie amb matrícula 7T-VJB s’han descobert els cossos dels dos joves que van aconseguir entrar al compartiment del tren d’aterratge, segons informa la televisió El Hayet.

El tren d’aterratge d’un avió és l’element que es desplega i recull en l’enlairament i aterratge. És on es troben les rodes, suports i amortidors que permeten fer aquestes maniobres.

Un tercer germà en va donar l’avís

Els cadàvers es van trobar després que un tercer germà donés la veu d’alarma en rebre un vídeo gravat ja dins del compartiment

L’avió es troba immobilitzat a la pista de l’aeroport a l’espera que realitzin la seva tasca els efectius de la policia científica.

Un adolescent de 16 anys va aconseguir entrar a la bodega d’equipatges d’un avió el 9 de març en un avió d’Air Algerie. El cos va ser descobert en arribar a l’Aeroport Internacional Roissy-Charles de Gaulle de París.