Almenys 25 persones van resultar ferides aquest dimarts en una festa privada celebrada a la ciutat suïssa de Zuric arran que caminessin sobre carbons incandescents com a part d’un ritual, segons han informat les autoritats locals. Del total de persones ferides, 13 han hagut de ser traslladades a un hospital amb ferides greus. A més, el dolor de les cremades no s'han produït immediatament, sinó amb un retard, ha informat ‘Tages Anzeiger’.

A prop de les 18.00 hores (hora local), el centre d’operacions de Protecció i Rescat de Zuric ha rebut una trucada informant que diverses persones havien patit cremades greus després de caminar sobre brases. A causa de l’alt nombre de ferits, les autoritats sanitàries han mobilitzat 10 ambulàncies, un vehicle de rescat gran i dos equips mèdics d’emergència.

La Policia de Zuric no ha volgut comentar l’incident, però segons ha sabut el diari esmentat, es tractaria d’una espècie d’esdeveniment de 'team building’ d’una empresa que hauria d’haver estat sota supervisió.